Själv proträtt

 
 
 
 
 
Photo Av: Celine balabis
Redigerad i picmonkey.com

Väntar...

Hejsan hejsan i dag har jag varit ute och spelat basket och lekt hela dagen. Det har varit så fint väder ute så man får ju passa på. Nu har jag kommit in och värmt mig och sitter och väntar på att min älskling Celine ska komma. Hon tar väldigt lång tid på sig att komma... jaja får väll fortsätta vänta på henne. När hon kommer hit så ska vi ha kul hela natten tills vi somnar som två grisar.
 
 
 

Tack ♥

Jag vill tacka mamma och pappa för hörlurarna och farmor/farfar för det stora påskägget med en liten peng i. Och sist men inte minst så vill jag tacka min moster och hennes pojkvän för det råsa fina påskägget + pengarna jag fick♥
 
 
Ps. hoppas ni också har fått ett påskägg va någon ni gillar ♥

Hej Påsken

 
Kalsa nu då, ha en bra påsk ♥ puss och kram

Kamera time

 
Ps. inte en riktig pistol ♥

Påsk lov !

Hejsan hejsan det har gott ungefär 4 timmar sen jag fick lov, så gott med lov !!  Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i en hel vecka men det dyker väll alltid upp något. Men det jag vet är att jag ska sova,träna vara med den bästa Celine, äta en massa godis och fira min lilla syster som fyller 7 år. 
 
Ja jag hoppas ni också får ett jätte bra lov så bloggar jag i morgon ( om jag hinner )
 
 
 
 
 
 
 
Puss och kram

YES I CAN

 
 
 

Bio med den bästa ♥ ♥ ♥

Hejsan hejsan i dag var jag på bio och kollade på "Croodarna" med Celine + syskonen ! :)
Mycket skratt och godis blev det..
 
Jag trodde att den på 3D började klockan kvart över 2 men när vi väl skulle beställa biljetterna till 3D:n sa hon att den inte börjar förrän kvart över 4 ! Haha, snacka om att jag och Celine såg lite konstigt på varandra. 
Vi hade ju småsyskonen med så.. vi gick till biblioteket och var där en stund. Sedan gick vi ut till lekplatsen och var där en stund. Sedan köpte vi godis och väntade tills bion skulle börja ! :D
 
Vi hade jätte kul i alla fall lite bilder från i dag ♥↓
 
 
 

Har sprungit ♥

Hejsan i går var jag med den bästa Celine. Vi var på en ungdomsgård och träffa massa nya vänner. När vi kom hem till Celine så spelade vi kort och myste med lite godis.
 
I dag har jag mest tagit det lugnt och bara slappat. Just det ja, jag var ute och sprang en runda på 3 kilometer. Nu ska jag gå och hämta godis och mysta med familj.
 
 
Puss och kram på er från mig till er alla bloggläsare ♥
 

F*k my life...

Hejsan hejsan silken dag det har varit.... det  började redan på morgonen. Jag vaknade och var jätte trött när jag kom till skolan så var det beep test (stavning). Beep testet gick jätte dåligt.. jag fick jätte ont i mina ögon har ju haft bihåleinflammation jag är inte riktigt frisk än, går ju fortfarande på penicillin. Och när jag kommer hem så har jag jätte ont så då säger mamma att jag inte ska träna i dag... Fattar ni också att det inte har varit en bra dag eller ? :O
 
Men i morgon är det nya dag och nya tag som gäller!! ♥
 
Ps. Grattis Alice på din födelsedag ♥

Min outfit i svart, vitt

 
Mitt nya halsband jag fick utav mamma älskar det ↓
Byxor/jacka: Hm Tröja: ginatricot Halsduk: farmor har gjort 

Mina favoriter ( i svart, vitt )

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just för stunden

Hejsan i går var jag i skolan, och efter en lång skol dag var det skönt att ta bussen in med kompis Deniz och bada lite. Vi badade i två timmar och sen så satt vi i bastun i en halv timme. När vi var klara så åkte vi till donken och åt. Det var jätte mysig start på helgen.
 
I dag har jag varit med mamma i stan och kollat på skor till mamma. Nu sitter jag och tittar på tv/datan. Vi snart ska vi åka och äta hos farmor och farfar, det blir nogl mysigt. 
 
Ja detta var det som har hänt för stunden ha det gott kramar
 
Bild på mig och Celine ♥
 

Mitt liv i dag ♥

Hejsan hejsan här kommer ett blogg inlägg om vad jag har gjort i dag:
 
Jag har varit hos doktorn i dag för mina bihålor ( vet ej hur det stavas)  igen, det har kommit till baka sen förra gången jag hade det. Efter jag hade varit hos dockton var det skolan som knackade på dörren så jag gick dit. Efter skolan var det plugg+ träning efter träning var det vila + plugg. Det är engelska prov i morgon, det känns ju sådär :( !!
 
Tur att jag har en familj och fina vänner som hjälper mig i svåra stunder så jag vill bara säga tack till de ♥
 
Nu ska jag dejta min säng så god natt alla där ute, poppas ni har haft en bättre dag en mig.

Ny header ♥


Swag whit best friends

 
 
 
 
 

Bestfrinds? more like sisters.

 
 

You know my name Not my story.

Hej jag vill bar säga några saker till mina kära läsre. Känner mig lite nere just nu så jag vill bara få ut mig det..
 
Jag går i en klass med fantastiska människor som jag både gillar och hatar ( säger inga namn )
Jag har ingen direkt personer som jag kan prata med i klassen drar mig hellre till klassen över mig. Jag har falska vänner.. jag har en bästa vän♥.. jag har såna som har svikit mig och det har satt stora spår i mig. Män ändå har jag gått till skolan med ett strålande leende på läpparna. Det är bara två personer som vet den riktiga sanningen om mig och mina tankar. Det känns bra men ändå inte...
 
Haha det var allt för i kväll hoppas ingen tar åt sig där ute
Puss och kram
 

Min outfit i dag ♥


1 Mars

 
 
 
 

RSS 2.0