Graffiti/ Summer !

Hejsan hejsan igår var jag med Celine och Mikkan inne i stan och cyklade lite. När vi var nöjda med att cykla så bestämde vi oss för att cykla hem till Celine från stan ( det var Jätte långt... ). När vi kom till celine myste vi och det blev också att vi sov över hos henne.
 
I dag så vaknade vi vid 11 gick vi upp och åt frukost, liten stund senare cyklade vi till Tofta och följde Mikkan en bit på vägen hem. Sedan vände vi när vi hade cyklat förbi Tofta. Sedan cyklade jag och Celine någonstans där en vägg var fylld med Graffiti och fotade där♥
 
Och så här blev det resultatet ↓
 
 
Hoppas ni också har haft en bra dag många kramar till er
 
 

Oj.. längesedan

Hej hej i dag regnar det ute, haha inte så kul väder precis. Nu är de sommarlov och det är så skönt! Och därför har jag inte hunnit skriva på bloggen. Har haft så mycket att göra. Men nu ska jag försöka ta tag i det och lägga ut mer inlägg.
 
Så ha det bra ute i regnet kramar
 
Hehe en mys bild i dag i regnet
 

Syetersol

Hejsan hejsan har inte hunnigt lägga upp bilderna sen i torsdags. Så nu gör jag det idag.. I trosdags så var det skolavslutning haha fick sitta på tre styckna avslutningar.. Och efter det var det in till stan med celine och kolla på systersol ;)
 
Här kommer bilder från i trosdags ↓
 

Sommarlov !


Bra jobbat Frida...

Hejsan hehe.. känner mig duktig har varit ute och joggat med min brutna lillfinger.
 
Nu taggar men in för skolavslutningen i morgon puss och kram
 

Längesedan ?

Hejsan nu är jag tillbaka har haft mycket att göra så det har inte blivit att jag har bloggat...
Men nu ska jag ta tag i det igen och börja.
 
Denna veckan har gått jätte fort.. tänk det är ju nästan sommar lov snart aaaa!!! som man har längtat. Jag kan ju passa på att berätta att ja har börjat att träna ute i 50m bassängen. Man får en grym solbränna när man ligger där och simmar i 3 till 4 timmar i tänk fick till och med lite bränna i dag. 
 
Ja jag har väll inte så mycket att berätta mer så jag säger god natt och sov gott.
 
En bild på mig och min lilla syster sen vi fotade sist ♥

RSS 2.0