High chapparal Bilder

 
Bröderna dalton i lucky look i vilda västern ↓
 
Zorro i spanien ↓
 
Indianer↓

Förlåt

Hejsan hejsan lovet rullar på och man har massa och göra varje dag. Jag är ledsen att jag inte har hunnit blogga men det är svårt att hinna med allt.
 
Men jag kan ju berätta lite smått vad jag har hållit på med under sommarlovets gångna veckor..
 
Jag har tillbringat min tid på stranden med olika kompisar och familj, har firat födelsedagar, varit hos farmor och farfar, badat!!!, varit på fästningen, varit med Celine och mikkan inne i stan, varit på konserter, simtävlingar mm.
 
Så man har något att göra varje dag t.ex.  igår när jag tillbringade hela dan på high chapparal och fira att mamma blev 40år bilder kommer 
 
Sommar bilder ↓
 
Fotat av min lilla syster Hanna

Sommarsol

Hejsan hejsan i dag har jag tillbringat dagen hos min farmor och farfar. Solen var framme i dag och lös lite på oss. Så vi bestämde oss för att ta en sväng till sjön. Det var jätte varmt i vattnet och solen lyste så det var helt enkelt en perfekt sommardag. Nu sitter jag hemma och ska snart börja städa upp min säng så jag kan sova där i natt.
 
Så sov så gott alla puss och kram
 
Mina kläder idag (linne: JC)  (Byxor, tjocktröja: HM)  (Väska: have2have.se) 

SM vecka i Halmstad

Hejsan hejsan i går så  var jag och min familj+ Celine med oss nere i Halmstad på sm vecka.När vi kom dit på förmiddagen så var det mat paus.Men vi gick in ändå på jakt efter baddräkter och simpåse till mig.När vi hade hittat det vi sökte så gick vi och åt en jätte god middag.Sen så småningom så gick vi tillbaka till simstadion.Vi fick se finalerna som ägde rum under efter middagen.Jag som älskar simning satt som fast klistrad med både kamera och ögon.
 
Så här såg det ut ↓
 
När de dök i och simmade ↓
 
Min favorit bild ↓
 
 

RSS 2.0