Ja ha tänkte inte detta

Hejsan hejsan i dag vaknade jag av att jag hade ont i ryggen och i nacken som fortsatte hela dagen. Jag hade till och med så ont så när jag kom hem kunde jag inte träna. Men i morgon ska jag träna det har jag bestämt och när jag bestämmer mig för något blir det så. Så nu hoppas jag att det blir bättre tills i morgon.
 
I morgon blir det skola och sen blir det träning hoppas jag
 
 

Boys with green eyes

 

Önska mig lycka till ♥

Tja är så peppad för i dag är inte så nervös just nu men kommer nog att bli. I dag ska jag simma 100m Crawl på morgonen och sen på kvällen ska jag simma 100m Rygg och 200m Medly.
 
Så önska mig lycka till !!
 
 
Puss hej

Så nervös

Hejsan hejsan i dag har jag varit med min bästa kompis i hela värden Celine !!!. ÅÅ vad jag har saknat henne åkte med hennes buss hem till henne. När jag kommer dit står hon och väntar på mig utanför dörren, så mysigt. Det var en bra uppladdning in för helgen att träffa Celine fast är lika nervös ändå ;O. Jag kommer inte att utdaterat under helgen för jag är på tävling, kanske om jag hinner får se.
 
Min gullunge ↓
 
 
 

Träning ♥

Hej i dag har jag varit i skolan, börjar bli skoltrött. Jag har tränat i dag jätte roligt, mamma beställde också tid hos en massör som jag ska få massage av. Jag taggar till 1000 för helgens tävling i Varberg. Ska simma 100 crawl/rygg och fjäril jag ska också simma 200m medly och 200m crawl. I morgon ska jag till min lilla gullunge Celine !!!! ååå vad jag saknar henne.
 
BFF ↓
 
 

Grattis på din dag Sara

Hej ville bara säga grattis Sara ♥
 
 
Haha hitta bilden på Facebook ;)

Dans snart, tagga till 1000

Hejsan  hejsan i dag var det en vanlig dag. Va i skolan kom hem satt i bussen prata med kompisar ja det är väll det jag har gjort. Snart ska jag i alla fall åka och dansa lite känner mig taggad. Det är inte så många som dansar längre där jag dansar, men det är kul ändå vi är 9 stycken och vi har jätte kul. Ja det var väll allt för i dag uppdaterar när jag kommer hem i kväll
 
Mina nya motton ↓
 

En som jag saknar mycket

 
 
 

Min dag + i går

Hej jag skrev inte i går för att jag var med min syster på tävling i Laholm. Det var jätte mysigt men det var inte så kul för jag fick inte tävla/simma lite tråkigt. Sara simma jätte bra fast hon tog inga medaljer, men hon var bäst ändå.
 
Ja i dag har jag varit hemma har sprungit lite och nu sitter jag och tittar på tv och mobil.
I morgon är det skola igen känns lite trist samtidigt ganska kul eller hur man nu säger.
Ha det bra
 
 

Ändring på bloggen

Jag hoppas ni gillar min ändring på bloggen ♥
 
 

Skinn jacka / luvtröja

 
 

Träna / springa

Hej i dag har jag varit i skolan en stund, som vanligt. När jag kom hem så var det soffan jag tänkte i första hand. Sen var det träning och jag var väldigt taggad för träning i dag så det blev träning. Jag var ute och sprang jag sprang inte så långt kanske 5 kilometer. Det var väldigt kallt ute och kylan gick in i kläderna skulle springa längre men blev trött på att frysa så gick in.
 
Stor vinter jacka är bra att ha när det är kallt ↓
 
 

Saknaden är stor, puss

Jag hoppas allt går bra så att du kan komma hem snart saknaden är stor ♥
 
Hur jag än gör så tänker jag på dig ♥
 
Saknar dina kramar ♥
 
Du och jag för alltid ♥
 

Fjortis presenter

Hej ni som har missat att jag fyllde år i söndags. Ville jag visa er mina fin fina presenter som jag fick utav släkt/familj/vänner. 
 
 
Fick av Celine och Michaela
 
Fina armband
 
Böcker
 

Du och jag Celine för evigt

Hej hej har inte skrivit på länge har haft fullt upp faktiskt. Ja i lördags så var jag med Celine i stan och sen så sov hon över jätte mysigt. Vi gjorde en massa skoj som t.ex. tittade på film, åt glass och va i stan mm. Vi hade det bara bäst helt enkelt.
 
 
 
Foto av Celine ↓
 
 

Sista dagen

Sista dagen som jag är 13 sen blir jag "fjortis". Ja i dag har jag varit i stan med Celine och vi träffa många tomtar som vi kände där. Det var jätte mysigt fikade kollade kläder och bara hängde. Nu sitter jag med Celine och lyssnar på musik och pratar/myster lite. Längre fram i kväll blir det film och mer mys. Hoppas att mina sista timmar som 13 år blir bäst, men det blir nog lätt för Celine är ju hos mig.
Hoppad ni har en bra kväll
 
13 år ↓
 
 
 
 

Grattis Viktoria

 Jag ville bara säga grattis till en till och denna gången är det Viktoria som fyller fjortis. Hoppas du får en jätte bra dag med mycket skratt.
 
 

Grattis Ebba

Jag vill bara säga grattis till en ny varande fjortis och om hon läser detta. Ha en under bar dag ♥
Det var allt jag ville säga för denna gången
 
Så ser hon ut ↓
 

Musik är mitt liv

 
 
 
 
Vad gör man när man inte har något att göra jo man sätter på musik på hög volym. Om man ska sova på kvällen vad gör man då jo man sätter på musik på låg volym. Vad gör man i skolan jo man lyssnar på musik. När lyssnar man inte på musik ?? Tänk om inte musik skulle finnas :O skulle inte kunna klara mig
 

Fuck school

Ja ha nu är det tillbaka till skolan i morgon som gäller. Och nu börjar vardagen igen känns lite tråkigt, ja som har haft ett sånt bra lov och allt. Jag vill inte att det ska ta slut en. Ja ja får väll sikta framåt och tänka på min födelsedag som är på söndag och att Celine ska sova över hos mig. Det kommer att bli toppen hoppas jag.
Hoppas ni har haft ett lika bra lov som jag har haft ha det bra
 
Saknar min älskling kramar

inspirationstext

 
 
 
 
 

Troll i tomte skogen

 

Black and white

 
 

Grattis Alice på din dag

Grattis Alice hoppas du har det bra på din födelsedag.
Och om du läser detta så vill jag bara säga Grattis,grattis,grattis
 

Bra början på 2013

Hejsan i går så var Celine hemma hos mig och hon sov även över, mysigt värre. Vi kollade på film hela natten nästan. Ja och så åt vi massa godis jätte gott. Ja och nu sitter jag och slappar med mobilen i handen och tittar på tv. Ja det är väll min dag i dag. Ja i morgon ska jag träna och så kanske det blir lite Celine också ;)
 
 
Jag och Celine
Ha det gott kramar

Swag

 
 
 
 
 
Bilder från Google och från flickr.com

RSS 2.0