Ny blogg!

Hejsan Allihopa!
 
Så här ligger det till att jag och min bästa vän Celine som ni redan har hört talas om. Har än en gång skaffat en ny blogg tillsamans. Jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om den nya bloggen!
 
Denna nya blogg kommer att handla om allt från himel och jord. Men det roligaste är att de mesta inlägget kommer att bestå av bilder. Och vi hoppas verkligen att ni kommer att tycka om den. Om ni vill så får ni gärna ge oss tips på våran blogg. Utseendet, inlägget, texten och övrigt ;) 
 
PS: Jag kommer inte att radera denna bloggen, kommer så klart att ha den kvar ^^
 
 
http://averys.blogg.se/
http://averys.blogg.se/
http://averys.blogg.se/
Tack för denna tid ha det gott kramisar

Träning Måndag ♥

Hej i dag har jag varit i skolan som alla andra dagar nu för tiden. När jag kom hem så åt jag lite och nu har jag tagit paus i läxorna för lite bloggning. Gud ni vet inte hur mycket läxor det är i 8:an. Det tar död på en när kvällen kommer så slocknar man bara och vaknar inte för en klockan ringer på morgonen. Jaja när jag är färdig med detta jag håller på med blir det träning.
 
Så ha det gott igelkott
 
En gammal bild men jag älskar den och nu bjuder jag er på den ♥
 

New in

 
 
 
 
 

Summer come back

Hej vakna i morse av att det blåste och regnade utanför fönstret. Och då kom jag och tänka på hur bra somman har varit.. att vakna upp av att solen skiner in i rummet utan väckarklockan som piper.
 
Ååå Sommar kom tillbaks !!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0