Stan med kompisar+ bästis

Hejsan hejsan i dag var det ingen träning så jag passade på att ha en bra dag inne i stan i stället med kompisarna.Vi tog tre bussen in till stan, inne i stan fikade vi lite och tittade på avslutnings kläder... det var en mysig dag. 
Vi skrattade och hade roligt tillsammans, mamma kom och hämta Celine och mig vid fem tiden sen var det hem till mig som gällde. Nu har Celine åkt hem och jag sitter här vid datorn.
 
Det var min dag i dag hoppas ni också har haft en kul efter middag med skratt puss
 
 
Bjuder på lite bilder som Celine har tagit under efter middagen ♥

Mitt liv som Frida

Hejsan hejsan i dag har jag varit i skolan... inte gjort så mycket i dag mer än skolan och tränat.
Känns skönt att vara tillbaka i sina gamla vanor efter att varit sjuk så länge.. satte till och med person bästa på träningen i dag på 50 meter crawl känner mig lite stolt♥ Ja och när jag kom hem efter allt detta satte jag mig vid datan och tog det lungt ett tag.
 
Ne nu ska jag snart gå och lägga mig hoppas ni har haft det lika bra som jag puss och kram
 
 
 
Ögon godis för mig ↓

Dansuppvisning i söndags √

Bild av: Celine ( min bästis ) ♥
 

Min outfit i dag ;)

 
 
Byxor: från hm Tröja: från gina tricot väst: en gammal jeans jacka som jag har klippt av ärmarna på och min farmor har broderat på mitt namn och dödsrelikerna symbolen ( p.s älskar min väst ) 

Skuggor

 
 
Me and my sister ↑
 

Lite seg uppdatering..

Hejsan hejsan det har hänt mycket sen sist bland annat har jag haft kalas för syrran,tränat,skola mm. Ja i dag i alla fall så var jag i skolan. Efter skolan så var jag för första gången på ett friskis och svettis pass. Alltså ni måste testa det för det var jätte kul men man ska bara hitta sin grej i det. I dag var jag på jympa medel ( skulle nog ha varit på intensiv gympa ) det var kul men jag tyckte det var som en uppvärmning. Fick inte upp flåset alls så i morgon ska jag testa och dansa.. haha det ska bli spännande.
 
Ja det var det jag ville berätta för er i dag puss och kram
 
Ps. Jag har inte slutat simma !! om ni tror det simning är mitt liv ♥ Har bra en paus ett par dagar i månaden..
 

Grattis syrran ♥

Grattis syrran på 7års dagen. Haha är just nu dubbelt så gammal som henne. Hoppas du får en härlig dag med mycket skratt och tårta ♥
 
Många pussar och kramar 
 
 
Haha hon sov i mitt rum på nedervåningen hon var rädd att hon skulle missa något på morgonen ↑

RSS 2.0