Hip Hip hora

Hejsan hejsan har inte skrivit på länge men har haft mycket att göra.
Ja ja i skolan i daga hade vi jätte chila för vi titta bara på film hela dag nästan.
Vi kolla på Hip Hip hora kanske inte den bästa filmen jag har sett men det var väll ändå bra.
Efter skolan så träna jag och sen så hämta vi mamma från sjuk huset, för min mamma har opererat höften så hon är hemma nu ♥
 
 
 
Handling av hip hip hora :

De tre tjejkompisarna Sofie, Amanda och Emma har precis börjat sjuan och ser fram emot högstadiet med spänd förväntan. De längtar efter att gå på vilda fester, men mest nyfikna är de på skolans coolaste killar Mouse, Jens och Sebbe. Men högstadiet blir inte riktigt som de tänkt sig; på sin första fest blir Sofie alldeles för full och blir medvetslös, och Mouse och Jens tar förnedrande foton på henne. Snart har hela skolan sett bilderna och allting rasar samman.

När hon fyller tretton kallar hennes klasskamrater henne för "hora" och fler och fler vänder henne ryggen. Även Amanda och Emma lämnar henne och umgås med andra flickor istället. Sofie börjar sedan umgås lite med Sebbe, som hon träffade under festen, och han börjar bli kär i Sofie. Men deras vänskap blir kortvarig, och inte blir det bättre när Sofies pappa får veta om bilderna i skolan. När allt ser som mörkast ut, inser Sofie att hon måste slå tillbaka mot sina plågoandar.

 

Foto från Google
 
Ha det gött kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0